İçeriğe geç

Ysl Y Yazlık Mı

Yves Saint Laurent Y yazlık mı?

Yves Saint Laurent Y EDP 3614272050358 100 ml Erkek parfümü genellikle kış mevsiminde tercih edilen kokulardan biridir. Ürün baskın esansı sayesinde soğuk kış günlerinde sıcak enerji yaymanıza yardımcı olacaktır. Ancak spor ve şık kombinlere eşlik etmesi veya bahar aylarında tarzınıza göre belirtilen kokuyu seçmeniz mümkündür.

Yves Saint Laurent hangi mevsimde?

Mandalina, lavanta, frenk üzümü, turunçgil yaprağı yağı, yasemin, lavanta, portakal çiçeği, vanilya, sedir ağacı, amber ve misk gibi aromatik bitkilerin harmanlandığı Yves Saint Laurent Libre Libre yaz aylarının favorisi olacak.

YSL y kalıcı mı?

Parfümün kokusu çok hoş. Google’da barkod numarasıyla “check cosmetics” araması yaparak orijinal ürün olduğunu anlayabilirsiniz. Ürün orijinal ve kokusu oldukça kalıcı.

YSL y nasıl koku?

Y Eau De Parfum, taze narenciye ve aromatik notalar içeren, ardından şehvetli odunsu notaların etkisiyle zenginleştirilen bir kokudur. Y erkeğinin çok yönlü kişilik özelliklerini mükemmel bir şekilde tamamlar. Koku, bergamot ve zencefilin taze, keskin ve patlayıcı düeti ile açılır.

Yves Saint Laurent nasıl bir marka?

Yves Saint Laurent (1 Ağustos 1936 – 1 Haziran 2008) 1961’de kendi adını taşıyan moda evini kurduğunda, kadın giyiminde devrim niteliğinde bir adım attı. Erkek giyim şekillerinden ilham alan ve giyen kişiye güç veren cinsiyetleri aşan tasarımları, moda endüstrisinde şok edici bir etki yarattı.

Yves Saint Laurent orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Gerçek parfümlerin seri numarası ve barkodu kutunun altında ve parfüm şişesinin üzerinde bulunur. Sahte parfümler için benzer bir sertifika alamazsınız. Yeni bir parfüm satın aldıktan sonra yapmanız gereken ilk şey parfümün orijinal barkodunu kontrol etmektir. Sahte parfümün seri numarası yoktur.

YSL libre hangi mevsimdedir?

En kadınsı: Libre Intense. En yoğun: Libre Le Parfum. Sezon: Libre Edp (aşırı yaz sıcakları hariç tüm mevsimler), Libre Intense (sonbahar/kış), Libre Le Parfum (sonbahar/kış), Libre L’Absolu Platine (tüm mevsimler) Performans: Libre, bence yayılma ve kalıcılık açısından en yüksek performansa sahip.

YSL markası nasıl okunur?

Ysl Yves Saint Laurent ve Le Parfum. Genifique Lancôme.

Chanel Mademoiselle hangi mevsimde?

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında fresh bir parfüm kullanmak isteyen kişilerin gönül rahatlığıyla tercih edip kullanmaktan keyif aldığı ürünlerden biridir. Ayrıca sonbahar ve kış parfümü olarak da tercih edilebilir.

Yves Saint Laurent nasıl kokuyor?

Yves Saint Laurent erkek parfümlerinin ilk odunsu-çiçeksi kokusu, modern, zıt ve güçlü bir izlenim bırakıyor. Üst notasında Calabria bergamotu ve bergamot yeşili, taze, yeşil ve canlı bir his için uyum sağlıyor.

Ysl parfüm erkek kalıcı mı?

Erkeklerin en sık yaptığı hatalardan biri de aşırı parfüm kullanımıdır.

La nuit de l’homme ne demek?

Kelimenin tam anlamıyla “erkekler gecesi” anlamına gelen La Nuit de L’Homme, baş döndürücü etkisiyle sizi spot ışıklarına çıkarıyor. Üst notalarında kokuya keskin bir tazelik veren Sicilya bergamotu ve kumarin bulunan La Nuit de L’Homme, kalp notalarında sonsuzluğun ve zarafetin simgesi olan lavanta ve bakir sediri içeriyor.

Yves Saint Laurent Libre ne kokusu?

Eau de Parfum Libre, lüks büyük boy bir aksesuarla bükülmüş bir şişede paketlenmiştir. Markanın ikonik logosu Cassandre serbestçe döner ve bir mücevher gibi camın içine yerleştirilmiştir. Altın zincirler ve asimetrik siyah lake kapak bu couture şişeyi süslüyor. Çiçeksi lavanta kokusu.

Yves Saint Laurent parfüm kimin?

Yves Saint Laurent, Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent tarafından kurulan bir Fransız moda evidir.

EDP parfüm nedir?

EAU DE PARFUM (EDP) Eau de Parfume (EDP) kısaltmasıyla anılan parfümler, en yüksek esans konsantrasyonuna sahip parfüm grubunu oluşturur. Esans yoğunluğu %10 ile %20 arasında değişir. Bu grupta yoğun ve kalıcı kokular aramak en iyi tercih olacaktır.

Yves Saint Laurent nasıl kokuyor?

Yves Saint Laurent erkek parfümlerinin ilk odunsu-çiçeksi kokusu, modern, zıt ve güçlü bir izlenim bırakıyor. Üst notasında Calabria bergamotu ve bergamot yeşili, taze, yeşil ve canlı bir his için uyum sağlıyor.

Yves Saint Laurent Fransız mı?

Tam adı Yves Henri Donat Mathieu Saint Lauren olan tasarımcı, 1 Ağustos 1936’da o zamanlar Fransız kolonisi olan Cezayir’de doğdu. Ailesi zengindi ve annesi modayla ilgilenen bir kadındı.

Ysl parfüm erkek kalıcı mı?

Erkeklerin en sık yaptığı hatalardan biri de aşırı parfüm kullanımıdır.

Yves ne markası?

Yves Rocher, Fransa’nın lider kozmetik markasıdır*.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir