İçeriğe geç

Istanbuldan Çanakkaleye Otobüs Kaç Saatte Gider

İstanbul Çanakkale arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul – Çanakkale Otobüs Seferiobilets en ucuz yolculuk400,00 TLEn ucuz firmaBalıkesir Uludağ Turizmİstanbul – Çanakkale kaç saat?5sa 12dkEn çok sefer yapan firmaÇanakkale Truva TurizmRota puanı3,9/5 Son 30 gün: 73 OY Toplam: 3856 OY1 satır daha

Çanakkale İstanbul arası feribotla kaç saat sürer?

İstanbul’un merkezinden Kabatepe limanına yolculuk 300 km’dir ve yaklaşık 3,5 saat sürer. Kabatepe limanı Trakya bölgesinde, yani Avrupa kıtasında yer almaktadır. Asya kıtasından gelenlerin artık Çanakkale Boğazı’nı geçmek için iki seçeneği var: araba vapuru veya yeni inşa edilen köprü üzerinden.

Çanakkale İstanbul arası kaç TL?

En popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatları Çanakkale – İstanbulOtobüs firmalarıÇanakkale İstanbul Bilet fiyatlarıOrtalama seyahat süresiİstanbul Seyahat550 TL4 saat 48 dakikaYelken Turizm599 TL4 saat 48 dakikaÇanakkale Truva Turizm600 TL4 saat 48 dakikaPamukkale Turizm650 TL4 saat 48 dakika2 hat daha

İstanbul’dan Çanakkale’ye en uygun nasıl gidilir?

İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribot ile Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür. Feribot sefer saatleri aşağıda listelenmiştir. Güncel fiyat ve uçuş bilgileri için www..tr adresini ziyaret edin.

İstanbul Çanakkale tren var mı?

Tren Seyahati Hakkında Trenler belirli rotalarda 300 km/saatten daha hızlı seyahat ettiğinde zaman daha hızlı geçer. İstanbul Avrupa – Çanakkale tren yolculuğu şehir merkezine ulaşmanın ve Çanakkale’de daha fazla zaman geçirmenin harika bir yoludur.

İstanbul Çanakkale uçakla kaç dakika?

İstanbul ✈ Çanakkale Uçuş bilgileriOrtalama uçuş süresi22s 40dkKalkışİstanbul HavalimanıVarışKanakkaleEn ucuz uçuş4412.99TRYHavayollarıAjet

Çanakkale feribotu kaç TL?

Gelibolu – Lapseki feribot sefer saatleri ve saatleri (2024) detaylarını derledik. Gelibolu – Lapseki feribot ücretleri yolcular için 20 TL, otomobiller için 225 TL ve 65 yaş üstü kişiler için 10 TL’dir. Gelibolu – Lapseki feribotları her gün sabahtan akşama kadar çalışmaktadır.

Çanakkale’ye giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara-Çanakkale arası özel araçla yapacağınız yolculuklarda ise Eskişehir güzergahından yola çıkmalısınız. Daha sonra sırasıyla; Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, İnegöl, Nilüfer, Karacabey, Bandırma, Lapseki ve Çanakkale Merkez tabelalarını takip etmelisiniz.

Çanakkale feribotu nereye gidiyor?

Kilitbahir’den Çanakkale’ye feribotlar (günlük) Gelibolu’dan Lapseki ilçesine gidecekseniz Lapseki’den Çanakkale’ye karadan yaklaşık 30 km yol kat etmeniz gerekecektir. Gallipoli ile Lapseki arasında orta ve küçük araçları taşıyan özel feribotlar çalışmaktadır.

Çanakkale’den İstanbul’a uçak var mı?

Çanakkale – İstanbul hattında uçuş gerçekleştiren en popüler üç havayolu şirketi şunlardır: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AJet.

Çanakkale İstanbul Kamil Koç arası kaç saat?

Kamil Koç ile Çanakkale’den İstanbul’a yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 40 dakika sürer. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. Çanakkale’den İstanbul’a kaç saat sürer? Çanakkale ile İstanbul arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 3 saat 40 dakika sürer.

İstanbul Çanakkale arası yeni köprü kaç km?

Kaç kilometre? 1915Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi, Tekirdağ’ın Malkara ilçesi ile Çanakkale’nin Lapseki ilçesini birbirine bağlayan yaklaşık 5 km uzunluğundaki 1915Çanakkale Köprüsü de dahil olmak üzere 89 km otoyol ve 12 km bağlantı yolunu içeriyor.

Otobüsle İstanbul Çanakkale kaç saat?

İstanbul’dan Çanakkale’ye en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Çanakkale’ye seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 298 km’dir ve yolculuk yaklaşık 3 saat 45 dakika sürer.

Çanakkale’ye direkt uçak var mı?

Türkiye’nin her yerinden Çanakkale’ye direkt uçuşlar sunan AnadoluJet ile dilediğiniz saat ve güne uygun uçak biletini bulabilirsiniz.

Çanakkale’ye hangi otobüs firmaları gidiyor?

Çanakkale Otogarı Hakkında: Kamil Koç, Varan, Uludağ, Metro ve Pamukkale Turizm gibi otobüs firmaları hizmet vermektedir.

İstanbul Çanakkale otobüs fiyatları ne kadar?

En popüler Çanakkale otobüs güzergahlarının bilet fiyatlarıGüzergahFiyatBalıkesir – Çanakkale400İstanbul – Çanakkale500İzmir – Çanakkale500Ankara – Çanakkale6985 güzergah daha

İstanbul Assos otobüs kaç saat?

Assos’un diğer şehirlere uzaklıkları; Assos – İstanbul arası mesafe 399 kilometre olup özel araçla 6 saat 14 dakika sürmektedir. Assos – Ankara arası mesafe 707 kilometre olup özel araçla 8 saat 18 dakika sürmektedir. Assos – İzmir arası mesafe 250 kilometre olup özel araçla 3 saat 52 dakika sürmektedir.

Çanakkale’ye hangi otobüs firmaları gidiyor?

Çanakkale Otogarı Hakkında: Kamil Koç, Varan, Uludağ, Metro ve Pamukkale Turizm gibi otobüs firmaları hizmet vermektedir.

Silivri Çanakkale arası otobüs kaç saat?

Silivri-Çanakkale arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 38 dakika sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir